Salontafel glas wielen

Glazen salontafel op wielen

Een salontafel glas wielen heeft een bepaalde decoratieve waarde en geeft een moderne uitstraling aan je woning. Bovendien is glas makkelijk schoon te houden en minder gevoelig voor vocht en warmte, zoals dat bij een houten salontafel het geval kan zijn.

Je moet wel zorgen dat je salontafel glas wielen gemaakt is uit gehard veiligheidsglas.

Dat soort glas is veel sterker dan normaal glas en heeft als grote voordeel dat er geen gevaarlijke glasscherven ontstaan, indien de tafel zou stuk gaan. Het glas zal namelijk uiteenvallen in ongevaarlijke brokken. Bovendien heeft dit soort glas een langere levensduur.

De wielen onder deze salontafel glas wielen zijn een belangrijk gegeven.

Het maakt het poetsen van de woonkamer veel aangenamer, omdat je de tafel zonder problemen kan verplaatsen en dit zonder grote inspanningen. Wel belangrijk is een rem op de wielen, zodat je de salontafel glas wielen kan ‘vastzetten’.

Je kan een salontafel glas wielen eveneens gebruiken om bijvoorbeeld een plant op te plaatsen in de hoek van de woonkamer. Je kan op die manier je vloer makkelijk en netjes proper houden. Ook voor het gebruik van de salontafel op deze wijze zullen wielen zeker hun nut bewijzen.